Voor ambachtelijk vakmanschap van hoge kwaliteit. T: +31 (0)524 22 12 78 E: info@bouwbedrijfhbouwers.nl
Eigen Werkplaats

Onze eigen werkplaats staat garant voor vakmanschap

Met onze uitgebreide materiaal- en productkennis, ambachtelijke vakmanschap en hoogwaardige materialen, maken wij in onze eigen werkplaats elk gewenst product. Je kunt hierbij denken kozijnen en deuren.

Draai- en kiepkozijnen

Natuurlijk zijn al onze draai- en kiepkozijnen van een hoogwaardige kwaliteit. Door de juiste materiaal- en productkennis kunnen wij de kozijnen snel leveren. Heb je een specifieke wens of eis, dan kunnen wij hier met onze vakmanschap en ervaring perfect op inspelen. Natuurlijk voldoen al onze kozijnen aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Binnendeurkozijnen

Tijdens onze bouwprojecten plaatsen wij met enige regelmaat binnendeurkozijnen. Al deze kozijnen komen uit onze eigen werkplaats. Hierdoor voldoen de kozijnen aan de specifieke wensen en eisen van de opdrachtgever of het project. Niet alleen de binnendeurkozijnen in standaardafmetingen kunnen snel geleverd worden, ook de afwijkende afmetingen brengen de projectplanning niet in gevaar. We kunnen met onze eigen werkplaats dus snel inspelen op de vraag van onze opdrachtgever.

Restauratie

Bij restauratieprojecten zijn regelmatig bouwmaterialen benodigd in formaten, afmetingen, modellen of met motieven die niet meer standaard in de handel verkrijgbaar zijn. In onze eigen werkplaats kunnen wij nog steeds in die behoefte voorzien. Dus heb je een rot houten kozijn met specifieke kenmerken? In onze werkplaats kunnen wij dit kozijn met exact dezelfde kenmerken produceren, zodat uw nieuwe kozijn perfect aansluit bij de rest van je woning of pand.