Voor ambachtelijk vakmanschap van hoge kwaliteit. T: +31 (0)524 22 12 78 E: info@bouwbedrijfhbouwers.nl

Saint-Gobain Isover

Saint-Gobain Isover is wereldwijd de grootste producent van isolatiematerialen. De missie van Isover is om thermische, akoestische en brandveilige isolatie-oplossingen te ontwikkelen die zorgen voor een comfortabele, energie-efficiënte en duurzame leefomgeving. Sinds meer dan 70 jaar levert Isover innovatieve isolatiematerialen die worden toegepast in onder meer de woningbouw, utiliteitsbouw, prefab houtbouw en door de doe-het-zelver.

Isover isolatie houdt in de winter de warmte in huis vast en sluit in de zomer de warmte zo lang mogelijk buiten. Dit levert een flinke besparing op de energierekening op. Isolatieproducten van Isover brengen ook comfort; ze houden het binnenklimaat aangenaam en sluiten storende geluiden zoveel mogelijk buiten. Bovendien heeft Isover voor vrijwel het gehele productassortiment de beste brandclassificatie A1 en draagt daarmee bij aan brandveilig bouwen. Isoleren beschermt ook het milieu; door een lager energieverbruik, worden er minder schadelijke broeikasgassen (zoals CO2) uitgestoten.

Saint-Gobain Isover in de Benelux

De productielocatie van Saint-Gobain Isover is gevestigd in Etten-Leur. Hier wordt zowel glaswol als glasvlies geproduceerd. Het verkoopkantoor is gevestigd in Vianen. Saint-Gobain Isover maakt deel uit van de Franse multinational Saint-Gobain, welke actief is in 64 landen en tot de top-100 van industriële bedrijven in de wereld behoort. In 2014 behaalde de groep een omzet van ca. 41,1 miljard Euro met ca. 180.000 werknemers.


Overige informatie

Wilt u meer weten over de isolatieoplossingen van Saint-Gobain Isover – inclusief bijbehorende productdocumentatie en verwerkingsvideo’s – of bent u geïnteresseerd in het laatste Saint-Gobain Isover nieuws? Klik dan op onderstaande links.

Downloads & Informatie over Saint-Gobain

/storage/merken/saint-gobain/isover-comfortroll-400x400.jpg
Download informatie

Saint-Gobain Isover Comfortroll XS

Deze isolatiedeken heeft uitstekende isolatiewaarden en is een zeer stevig product, dat gemakkelijk aan te brengen is tegen schuine daken.

/storage/merken/saint-gobain/isover-sonestrong-400x400.jpg
Download informatie

Saint-Gobain Isover Sonestrong Pro

Isover maakt het na-isoleren van hellende daken nu nóg eenvoudiger met het complete isolatiesysteem Isover Sonestrong Pro.

Nieuwsberichten over Saint-Gobain