Voor ambachtelijk vakmanschap van hoge kwaliteit. T: +31 (0)524 22 12 78 E: info@bouwbedrijfhbouwers.nl

UNILIN Insulation

UNILIN, divisie insulation is al vele jaren een begrip in de bouwwereld. Als het gaat om pasklare oplossingen voor daktoepassingen denkt men aan UNILIN. Wij zijn in 40 jaar uitgegroeid tot dé producent met het meest uitgebreide assortiment dakelementen en isolatieplaten. Of u nou voor nieuwbouw gaat of graag uw huidige huis wilt renoveren, UNILIN biedt u de oplossing!

Wij van UNILIN denken al graag mee vanaf de visiefase als het gaat om het optimaal isoleren van een gebouwschil. Isolatie van het huis is een essentieel onderdeel om het comfort te verhogen. Door een goede isolatie van het dak en de spouw kunnen energierekeningen fors omlaag en ervaren bewoners minder schommelingen qua temperaturen binnenshuis.

UNILIN produceert en levert producten met PIR isolatie. PIR isolatie is slank en garandeert een optimale thermische isolatie tijdens de gehele levensduur van het gebouw. Dat PIR isolatiemateriaal slank is biedt voor de eindgebruiker voordelen zoals meer woonoppervlakte en meer lichtinval omdat de spouw slanker is.

Omdat UNILIN voor innovatie staat en graag meedenkt vanaf het begin om bijzondere creaties te kunnen realiseren bieden wij isolerende elementen voor ieder denkbaar dak. Ongeacht de dakbedekking of de vorm van het dak dat u wenst, UNILIN biedt u een oplossing. Zo kunt u met onze isolerende elementen kiezen voor een getoogd, plat of flauw hellend dak afgewerkt met riet, metaal of dakpannen. Daarnaast biedt UNILIN u ook de mogelijkheid tot het kiezen van een bijpassende zichtzijde welke direct binnen uw interieur past. Zo hoeft u binnen niet meer de zichtzijde af te werken naar het gewenste resultaat.

UNILIN, for smart living

Downloads & Informatie over Unilin

/storage/merken/unilin/downloads/download1.jpg
Download informatie

Dubbelschalige elementen

Isolerende, zelfdragende dakelementen voor hellende daken, toepasbaar onder schubvormige, ventilerende dakbedekking zoals pannen of leien.

/storage/merken/unilin/downloads/download2.jpg
Download informatie

Enkelschalige elementen

Isolerende, zelfdragende dakelementen voor hellende daken met een onderconstructie van gordingen en muurplaten. De elementen zijn geschikt voor toepassing onder schubvormige, ventilerende dakbedekking, zoals pannen en leien.

/storage/merken/unilin/downloads/download3.jpg
Download informatie

Constructie, interieur & exterieur

Veel architecten zijn in het verleden al een samenwerking met UNILIN Insulation aangegaan om hun uitdagende dak-ontwerpen vorm te geven. Ongeacht de dakbedekking of de vorm van het dak, UNILIN Insulation heeft voor u een passende oplossing.

/storage/merken/unilin/downloads/download4.jpg
Download informatie

Isolatieplaten

PIR hardschuim isolatieplaten voor spouw, vloer en platdak. De platen zijn leverbaar met 2-zijdig dampdicht ALU-laminaat, 2-zijdig gebitumineerd glasvlies of 2-zijdig gemineraliseerd glasvlies.

/storage/merken/unilin/downloads/download5.jpg
Download informatie

Renovatie Brochure

Acht innovatieve dakoplossingen voor de bestaande woningbouw. Unilin biedt de oplossing voor elke renovatie!

/storage/merken/unilin/downloads/download6.jpg
Download informatie

Renovatieplaten

Isolerende, renovatie elementen met PIR-hardschuim isolatie, al dan niet voorzien van minerale wol, voor het na-isoleren van hellende daken.

/storage/merken/unilin/downloads/download8.jpg
Download informatie

Sandwich met Dampremmer

Isolerende, zelfdragende dakelementen met geïntegreerde dampremmende laag voor hellende daken met een onderconstructie van gordingen en muurplaten.

/storage/merken/unilin/downloads/download10.jpg
Download informatie

Sandwich Light

Isolerende, zelfdragende dakelementen voor hellende daken met een onderconstructie van gordingen en muurplaten. De elementen zijn geschikt voor toepassing onder schubvormige ventilerende dakbedekking, zoals pannen en leien.

/storage/merken/unilin/downloads/download14.jpg
Download informatie

Sandwich Plus

Isolerende, zelfdragende dakelementen voor hellende daken met een onderconstructie van gordingen en muurplaten. De elementen zijn geschikt voor toepassing onder schubvormige ventilerende dakbedekking, zoals pannen en leien.

/storage/merken/unilin/downloads/download15.jpg
Download informatie

Sandwich Sporenkap

Isolerende, zelfdragende dakelementen voor hellende daken met een onderconstructie van sporen. De elementen zijn geschikt voor toepassing onder schubvormige, ventilerende dakbedekking, zoals pannen en leien.

Nieuwsberichten over Unilin