Voor ambachtelijk vakmanschap van hoge kwaliteit. T: +31 (0)524 22 12 78 E: info@bouwbedrijfhbouwers.nl

Over VELUX Nederland

VELUX Nederland B.V. is een verkoop- en marketingorganisatie, en maakt deel uit van de internationale VELUX Groep. Deze heeft verkoop- en productieactiviteiten in meer dan 35 landen en 10.000 werknemers wereldwijd. Sinds 1988 is VELUX Nederland B.V. gevestigd in De Meern, en importeert en distribueert VELUX dakramen, daglichtsystemen, lichtkoepels en aanverwante artikelen zoals raamdecoratie, rolluiken, insectenhorren en zonweringsproducten.

Al ruim 70 jaar creëert de VELUX Groep, met behulp van daglicht en frisse lucht, betere leefomgevingen onder het dak voor mensen over de hele wereld. Deze passie voor daglicht, frisse lucht en comfortabeler leefomgevingen is sinds de start meer dan 70 jaar geleden de basis van ons bedrijf. Tot op de dag van vandaag is dat nog steeds onze drijfveer.

Ons kantoor met showroom in De Meern is de basis voor al onze activiteiten. Onze klantenservice en de afdelingen verkoop, after sales service, marketing & communicatie, financiën, personeelszaken en IT werken hier allemaal nauw samen. Onze account managers en service monteurs reizen door heel Nederland. In alles wat we doen willen we kwaliteit leveren. Met onze producten, de wijze waarop we zaken doen en door maatschappelijk verantwoord ondernemen.


Overige informatie

Wilt u meer informatie over Velux; Het laatste nieuws, de meest innovatieve producten of productinformatie en downloads? Klik op een van onderstaande categorieen en u vindt meer informatie over Velux.