Voor ambachtelijk vakmanschap van hoge kwaliteit. T: +31 (0)524 22 12 78 E: info@bouwbedrijfhbouwers.nl

Jet Bik

Daglicht en frisse lucht is essentieel voor een prettige leef- en werkomgeving. Marktleider JET BIK heeft het breedste assortiment innovatieve, duurzame daglichtoplossingen voor het platte dak. Met oog voor veiligheid en detail.

DRIVEN BY DAYLIGHT

JET BIK is een Nederlandse producent van glazen en kunststof daglichtoplossingen voor het platte dak, en is onderdeel van de JET Group. We leveren met ca. 750 medewerkers hoogwaardige producten en systemen voor daglichttoetreding en rook- en warmteafvoer. De JET Group beschikt over diverse productie- en assemblagefaciliteiten binnen Europa. Vanuit deze vestigingen leveren we in alle Europese landen.

VAKMANSCHAP

Al meer dan 50 jaar is JET BIK marktleider voor het platte dak en brengt het daglicht overal binnen, met Europa’s grootste professionele assortiment. Daglichtproducten die feilloos matchen met de plannen van architecten en bouwers en de belangen van gebouweigenaren.

ASSORTIMENT

Naast deze standaard productgroepen Glazen en Kunststof lichtkoepels, Modulaire lichtstraten, Opstanden & ventilatie, Daktoegang en Daglichtbuizen bieden we ook maatwerk.
We zijn ervan overtuigd dat het JET BIK assortiment in combinatie met uw creativiteit en vakmanschap, zal leiden tot het realiseren van aansprekende resultaten en vooral tevreden klanten.