Voor ambachtelijk vakmanschap van hoge kwaliteit. T: +31 (0)524 22 12 78 E: info@bouwbedrijfhbouwers.nl
Onze Werkwijze

Onze kwaliteit: Een resultaat dat voldoet aan alle wensen

Bij Bouwbedrijf H. Bouwers streven wij ernaar om een kwalitatief hoogwaardig resultaat te behalen. Een resultaat dat voldoet aan alle wensen en eisen van onze opdrachtgever. Om dit resultaat te kunnen bereiken maken wij enkel gebruik van de kwalitatief beste - maar ook duurzame - materialen. Zo denken we mee in de best passende oplossing voor nu, maar zeker ook voor de toekomst!

Door onze jarenlange ervaring in de bouwbranche, op het gebied van woning-, utiliteit- en agrarische bouw, is Bouwbedrijf H. Bouwers een betrouwbare maar ook deskundige partner binnen jouw project. Alle kennis met betrekking tot innovatieve en duurzame technieken en materialen is aanwezig. Wij zetten dan ook graag de verschillende mogelijkheden en bijbehorende kosten voor je op een rijtje.

Korte lijnen

Doordat onze eindverantwoordelijke (projectleider) dichtbij onze opdrachtgevers staan, zijn wij vrijwel altijd direct aanspreekbaar. Dankzij deze korte, open en eerlijke communicatielijnen hebben onze opdrachtgevers altijd direct zicht op de projectontwikkelingen en directe invloed op de bouw en het uiteindelijke resultaat. Deze projectleider is dan ook jouw vaste aanspreekpunt bij Bouwbedrijf H. Bouwers. Heb je vragen of wil je meer informatie? Dan kun je hiervoor bij de projectleider terecht. Al onze projectleiders zijn vakbekwaam en gecertificeerd.

Flexibele instelling

Doordat wij goed luisteren naar onze opdrachtgevers, meedenken in het volledige proces (van begin tot eind) en de wensen en eisen van onze opdrachtgevers inzichtelijk en bespreekbaar maken, weten wij al onze projecten tot een goed resultaat te brengen.