Voor ambachtelijk vakmanschap van hoge kwaliteit. T: +31 (0)524 22 12 78 E: info@bouwbedrijfhbouwers.nl
Over ons

Bouwbedrijf H. Bouwers B.V. | Een jong en dynamisch bouwbedrijf

Het professionele team van Bouwbedrijf H. Bouwers verzorgt het bouwproces van A tot Z. Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw, renovatie, onderhoud of restauratie; wij voeren dit volledig in eigen beheer uit. Dit doen we niet alleen voor particuliere woningbouw maar ook voor utiliteitsbouw of bedrijfspanden. Een multifunctioneel en traditioneel bouwbedrijf, compleet van A tot Z dus!

Begeleiding van het gehele bouwtraject

Desgewenst kunnen wij het gehele bouwtraject begeleiden, vanaf de eerste schets tot de finishing touch in de afbouwfase. Doordat we dichtbij onze opdrachtgever staan, de communicatielijnen kort zijn en we een flexibele instelling hebben, bieden we een constante hoge kwaliteit van werk naar volledige tevredenheid en wens van onze klanten. Natuurlijk verwerken we al je wensen en behoeften in het project om zo samen tot het gewenste resultaat te komen.

Aangesloten bij BouwGarant

Doordat wij zijn aangesloten bij BouwGarant kun je er als klant van Bouwbedrijf H. Bouwers vanuit gaan dat we kwaliteitswerk leveren. Periodiek worden er kwaliteitscontroles uitgevoerd door een onafhankelijke instantie. Daarnaast hebben al onze werknemers de juiste diploma’s en verzekeringen. Wij hebben onze zaakjes dus prima op orde! Meer informatie over Bouwgarant kun je vinden op de website van BouwGarant.

Ons werkgebied

Ons bedrijf is gevestigd in Dalerveen, vanuit daar werken we aan projecten in de driehoek tussen Hoogeveen, Emmen en Hardenberg. Ben je benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons om je wensen en behoeften te bespreken.