Voor ambachtelijk vakmanschap van hoge kwaliteit. T: +31 (0)524 22 12 78 E: info@bouwbedrijfhbouwers.nl
Renovatie & Onderhoud

Renovatie en onderhoud

Wilt u delen van uw huis of bedrijfspand vernieuwen? Of zoekt u een bedrijf dat u kan ondersteunen bij het onderhoud aan uw huis of pand?

Wij zijn als Aannemer actief in Dalerveen en helpen u graag met:

  • Verduurzaming
  • Het levensloopbestendig maken van uw woning
  • Het verwijderen van asbest
  • Vloer-, dak- en gevelrenovatie
  • Schilderwerk
  • Onderhoudscontracten

Helder over de kosten

Onze werkwijze kenmerkt zich door openheid. We zijn altijd helder over de planning en de kosten. Als er dingen anders lopen dan verwacht, dan communiceren we hier direct met u over. We weten hoe belangrijk het voor u is dat u weet waar u aan toe bent. Ook goed om te weten: we doen er alles aan om de overlast voor uzelf en uw buren of omwonenden zoveel mogelijk te beperken.

Duurzaamheid en energiebesparing

Een renovatie is vaak een goed moment om te kijken naar de verduurzamingsmogelijkheden in uw huis of pand. Zo kunnen we de renovatie van het dak, de vloer of de gevel combineren met het aanbrengen van isolatie. Zodat creëert u een veel comfortabeler binnenklimaat bespaart u op de energierekening. Mogelijk zijn er ook betere ventilatieoplossingen voorhanden of kunnen we vochtproblemen oplossen.

Klik hier voor tips over energiebesparing.

Keuzes voor de lange termijn

Bij de keuze voor de materialen nemen we u mee in het totale kostenplaatje. Een bepaald materiaal kan in eerste instantie misschien duurder zijn, maar levert op de langere termijn besparingen op in onderhoud. Met de juiste keuzes houdt u de onderhoudskosten aan uw woning of bedrijfspand over een langere periode relatief laag.

Klik hier voor meer informatie over toekomstbestendig wonen.

Geen verrassingen achteraf

Kortom: we adviseren u graag en communiceren helder over de mogelijkheden. Vervolgens blijven we dat ook doen tijdens de uitvoering. Zo weet u continu hoe we ervoor staan met de planning en het budget. Veel overleg dus, zodat er nooit sprake kan zijn van verrassingen achteraf, zeker niet als het gaat om de kosten.