Voor ambachtelijk vakmanschap van hoge kwaliteit. T: +31 (0)524 22 12 78 E: info@bouwbedrijfhbouwers.nl
Verbouw

Verbouwen

Heeft u plannen voor de verbouwing van uw huis of bedrijfspand? Of het nu gaat om een grote of kleine verbouwing, wij helpen u graag.

Bijvoorbeeld bij de verduurzaming van uw huis of bedrijfspand of het renoveren van de badkamer, keuken en/of toilet. Of bij het creëren van meer ruimte met een aanbouw, opbouw of dakkapel of het aanpassen van uw huis zodat u er langer zelfstandig kunt blijven wonen.

Als Aannemer zijn we vooral werkzaam in de regio Dalerveen en bouwden we inmiddels veel ervaring op.

Veel mogelijkheden, veel keuzes

Grote of kleine klus, altijd komen er veel keuzes bij kijken. Keuzes over de indeling, het materiaalgebruik, de afwerking, lichtpunten, stopcontacten en ga zo maar door.

Tegenwoordig is het daarbij ook vaak zeer gewenst (en slim!) om te investeren in verduurzaming. Bijvoorbeeld met betere isolatie, ledverlichting, vloerverwarming, zonnepanelen en duurzame materialen (materialen die lang meegaan en zo weinig mogelijk negatieve impact hebben op het milieu). Door te investeren in verduurzaming kunt u besparen op uw energierekening en het is ook goed voor de waarde van uw huis of pand.

Wij helpen u graag bij het maken van alle keuzes die op u afkomen. We kunnen u daarbij voorbeelden laten zien, voor- en nadelen van keuzes aandragen en met een heldere argumentatie alternatieven naast elkaar leggen.

Hoe zit het met de kosten?

Waarschijnlijk heeft u voor uzelf al een budget bepaald voor uw verbouwing. Wij denken graag met u mee over hoe we binnen dat budget het beste en mooiste resultaat neer kunnen zetten. Daarbij plaatsen wij wel direct de opmerking dat wij zijn gericht op kwaliteit en de langere termijn.

Bij materialen bijvoorbeeld, kunt u soms beter kiezen voor de wat duurdere variant, omdat u dat op de langere termijn minder kost. Omdat het materiaal langer meegaat en minder onderhoud nodig heeft. We willen voor u voorkomen dat er na een paar jaar problemen ontstaan en een materiaal alweer vervangen moet worden. Uiteraard maken we ook al deze keuzes inzichtelijk voor u, zodat u deze weloverwogen kunt maken.

Vlotte uitvoering, beperking van de overlast

Kortom, we adviseren u graag. Of u nu het huis waar u al jaren woont een opknapbeurt wilt geven of een nieuw huis helemaal úw huis wilt maken. Of als u als bedrijf uit uw jasje bent gegroeid, maar niet wilt verhuizen en daarom uw bedrijfspand wilt verbouwen. We zorgen vervolgens ook voor een vlotte uitvoering, waarbij we de overlast zoveel mogelijk proberen te beperken.