Voor ambachtelijk vakmanschap van hoge kwaliteit. T: +31 (0)524 22 12 78 E: info@bouwbedrijfhbouwers.nl

Een nieuwbouw woning of villa

Je hebt met Bouwbedrijf H. Bouwers een bouwer met jarenlange ervaring. Voor jou is het bouwproces wellicht nieuw, van ons kun je veel ervaring en kennis verwachten. Wij werken enkel met gecertificeerde vaklui die traditioneel vakwerk perfect weten te combineren met de moderne technieken of prefab bouwen. We doen dit natuurlijk op een kwalitatief hoogwaardige manier, maar daarnaast ook zo efficiƫnt en effectief mogelijk voor jouw situatie.

Begeleiding van het project

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij een nieuwbouwproject begeleiden vanaf concept tot oplevering van je droomwoning. Natuurlijk mogen de bouwtekeningen en vergunningen niet ontbreken. Allemaal aspecten waar wij rekening mee houden. Wij nemen graag die zorg van je over, zodat je je volledig kunt focussen op het eindresultaat.

Duurzaam en energiebesparend

Doordat er steeds nieuwe en betere materialen ter beschikking worden gesteld en de technieken steeds verder door ontwikkelen, kunnen we woningen steeds duurzamer en energiezuinig opleveren. Zo worden er bijvoorbeeld materialen gebruikt die niet alleen milieuvriendelijk zijn, maar daarnaast ook nog eens op een verantwoorde manier worden geproduceerd en kunnen worden gerecycled. Daarnaast zorgen we er natuurlijk voor dat jouw nieuwbouwwoning zo energiezuinig wordt opgeleverd. Goede isolatie en ventilatiemogelijkheden spelen hierbij een hele belangrijke rol. Wil je een energie neutrale woning? Dan kan dat ook. Geef je wensen aan ons door en we bespreken samen de mogelijkheden.

Flexibele bouwpartner

Doordat wij goed luisteren naar onze opdrachtgevers, meedenken in het volledige proces (van begin tot eind) en de wensen en eisen van onze opdrachtgevers inzichtelijk en bespreekbaar maken, weten wij al onze projecten tot een goed resultaat te brengen. Ook wanneer je zelf bepaalde onderdelen wilt realiseren, houden wij daar rekening mee. Door duidelijke afspraken te maken weten alle betrokkenen waar ze aan toe zijn.