Voor ambachtelijk vakmanschap van hoge kwaliteit. T: +31 (0)524 22 12 78 E: info@bouwbedrijfhbouwers.nl
Onderhoudscontracten

Onderhoudscontracten

Of het nu gaat om het dak, schilderwerk, de installaties of het metselwerk, uw huis of bedrijfspand heeft regelmatig onderhoud nodig.

Slecht onderhoud = hoge kosten

Bedenkt u zich eens in dat er een grote lekkage ontstaat door een verstopte dakgoot. Of dat u houtrot krijgt in uw kozijnen door achterstallig schilderwerk. De kosten van de schade zijn dan vaak veel hoger dan de kosten voor regelmatig onderhoud van uw dak en dakgoten of het schilderen van uw kozijnen.

Bij een lekkage gaat uw vloer misschien ook wel kapot en moet u uw huis of bedrijfspand van binnen mogelijk opnieuw schilderen. En bij houtrot moet uw complete kozijn vervangen worden. En een cv-ketel kan zelfs tot gevaarlijke situaties leiden als deze niet regelmatig wordt gecheckt.

Meerjarenonderhoudsplan

Kortom: uw pand blijft gezond, veilig en waardevast als u het goed onderhoudt. En u voorkomt daarmee dat u voor onverwacht hoge kosten staat door bijvoorbeeld een lekkage of een kapotte cv-ketel. Maar hoe weet u wanneer onderhoud nodig is? Hoe vaak u het beste uw daken en dakgoten kunt laten checken? Wanneer het schilderwerk aan vervanging toe is?

Wij helpen u hier graag bij. We komen dan bij u langs voor een inventarisatie en maken vervolgens een meerjarenonderhoudsplan waar u mee vooruit kunt.

Achterstallig onderhoud

Het is natuurlijk ook mogelijk dat u net een huis of pand heeft gekocht en geconfronteerd wordt met achterstallig onderhoud. Ook dan helpen we u graag aan een plan om dit zo financieel draaglijk mogelijk op te lossen.

We controleren het schilderwerk, de platte of schuine daken en dakgoten, de gevel en het metselwerk, installaties en leidingen of funderingen. U kunt er zeker van zijn dat u met goed onderhoud en de juiste herstelwerkzaamheden waarde toevoegt aan uw pand.

Voorkom hoge, onverwachte kosten

Wij weten uit ervaring dat onderhoudswerkzaamheden vaak te lang worden uitgesteld. Om kosten te besparen of simpelweg omdat de gedachte is dat het nog wel even kan worden uitgesteld. Maar door uitstel of te laat onderhoud loopt u het risico op veel hogere kosten door de extra schade die ontstaat. Voorkom zulke nare verrassingen!