Voor ambachtelijk vakmanschap van hoge kwaliteit. T: +31 (0)524 22 12 78 E: info@bouwbedrijfhbouwers.nl

Mosa opent inspirerende Flagship Store Maastricht

In één van de oude fabriekshallen in Maastricht, waar Mosa in 1883 startte met het maken van keramische tegels en porselein, kunnen designliefhebbers, klussers, huizenkopers of -verbouwers en andere geïnteresseerden vanaf oktober kennismaken met de talloze tegelcollecties van Mosa.Deze nieuwe Flagship Store is een inspirerende en innovatieve omgeving waar collecties, verschillende wand- en vloervlakken en zelfs complete badkameropstellingen op een creatieve manier worden tentoongesteld. Naast de mogelijkheid om persoonlijk advies van Mosa-specialisten te krijgen, kunnen klanten in de Flagship Store ook zelf aan de slag om hun eigen ontwerpideeën qua textuur en kleur uit te proberen.

De verbeelding van historie

Het Cradle to Cradle Products Innovation Institute is een non-profitorganisatie die de Cradle to Cradle-productstandaard beheert. Tot de prestigieuze kring van oprichters behoren ook enkele grote namen, zoals acteur Brad Pitt en designer Yves Behar.

De kwalitatief hoogwaardige en duurzame tegels die klanten kunnen bekijken en naar hartenlust kunnen combineren, worden in de naast gelegen fabriek geproduceerd. Een unieke situatie, want met een Mosa-tegel kiezen zij voor een lokaal ontworpen én geproduceerd top product, dat ook nog eens wereldwijd wordt toegepast in vooraanstaande architectonische projecten. Dat alles zal eenieder zeker tot de verbeelding spreken.

Flagship Store Maastricht

Bezoek de Mosa Flagship Store Maastricht

Geïnteresseerden kunnen via mosa.nl een afspraak maken met een specialist als ze geholpen willen worden bij het maken van een keuze. Op afspraak kunnen zij van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur de Mosa Flagship Store Maastricht bezoeken. Uiteraard is het ook mogelijk om zonder afspraak de Flagship Store aan de Meerssenerweg te bezoeken. Dat kan op zaterdagen van 10.00 tot 17.00 uur. Er is voldoende parkeergelegenheid. Vanaf station Maastricht is de Flagship Store nog geen tien minuten lopen.

Dit nieuwsbericht is gerelateerd aan het merk Mosa