Voor ambachtelijk vakmanschap van hoge kwaliteit. T: +31 (0)524 22 12 78 E: info@bouwbedrijfhbouwers.nl

Het CABRIO® balkonvenster is al ruim 20 jaar de manier om elke kamer met een hellend dak te voorzien van een echt balkon. Naast daglicht en natuurlijke ventilatie zorgt de CABRIO® voor een ruimtelijk gevoel, uitzicht en buitenlucht. Het CABRIO® balkonvenster is compleet vernieuwd. Het nieuwe ontwerp volgens de nieuwe generatie, heeft betere isolatiewaarden, is standaard wit afgelakt en verkrijgbaar in twee verschillende maten.

Een CABRIO® balkonvenster bestaat uit een uitzettuimelvenster aan de bovenzijde en een uitzetbaar balkonelement aan de onderzijde. Het balkonelement kan eenvoudig worden ingeklapt, waardoor het CABRIO® balkonvenster dicht compleet integreert met het dak en eruit ziet als een normaal dakraam.

Volledig nieuw ontwerp

Dankzij het volledig nieuwe ontwerp en het unieke drielaagse glas is het VELUX CABRIO® balkonvenster een zeer energie-efficiënte oplossing en qua uiterlijk geheel in lijn met de nieuwe generatie. Vanaf 2015 is het balkonvenster verkrijgbaar in twee verschillende breedtematen (94 en 114 cm breed). Daarnaast kunnen in een duo- of combi-toepassing met andere VELUX dakramen geheel op maat meerdere combinaties worden gemaakt.

Het VELUX CABRIO® balkonvenster is vervaardigd van FSC-gecertificeerd en wit afgelakt grenenhout. Op verzoek is het balkonvenster ook leverbaar in de klassieke, blank afgelakte uitvoering.

Dit nieuwsbericht is gerelateerd aan het merk Velux