Voor ambachtelijk vakmanschap van hoge kwaliteit. T: +31 (0)524 22 12 78 E: info@bouwbedrijfhbouwers.nl

Mosa Murals - Keramische wanden

Mosa Murals® is een uniek en vernieuwend concept voor keramische wanden. De essentie is niet enkel de toepassing van tegels in een wand, maar het creëren van een keramische wand met authenticiteit: een mural. Elke mural heeft een individueel karakter en signatuur en wordt gevormd door een afgewogen combinatie van formaten, kleurtonen, kleuren en oppervlakken in een gekozen of zelf ontworpen grid. Het patroon resulteert in een keramische wand met gelaagdheid in meervoudige dimensies. Ontdek zelf de eindeloze ontwerpmogelijkheden en raak geïnspireerd. De Mosa Murals collectie is opgebouwd uit drie series: Blend, Lines en Change. Elk met een eigen karakter op basis van hetzelfde kleurenpalet.

Harmonieus en levendig

Een ontmoeting van kleurtonen, glansgradaties en formaten in een keramische wand. De tegels van Blend zijn ontworpen en ontwikkeld om onderling te worden gemengd tot een harmonieus en levendig vlak. Dit kan ingetogen zijn of meer expressief al naar gelang keuze van grid en kleurcombinaties. Het palet subtiele kleurtonen, formaten en glansgradaties is samengebracht in kleurfamilies die onderling verbonden zijn. Als elementen die de ontwerper uitnodigen en uitdagen. Met oneindige designmogelijkheden en individuele signatuur

Verdieping en verfijning

Elegantie en subtiele variatie in scherpomlijnde vlakken met verdieping en verfijning. Lines tegels verleiden door een spel van licht, schaduw en beweging. Met reliëfstructuren die zorgen voor een verdieping van de asymmetrische vlakken. De tegels intrigeren door strak hellende lijnen. Bijzondere geometrische structuren harmoniëren met het grid tot een monochroom maar levendig keramisch oppervlak.

Bijzondere mat-glans effecten

Change* staat voor keramische expressie in een pure vorm. Een dikke glazuurveeg druipt als het ware van de tegel af. Deze benadrukt het keramisch karakter van de tegelwand en creëert een bijzonder verschijningsbeeld. Door subtiele belijning samen met een willekeurig aangebrachte glazuurveeg ontstaat een bijzonder wandoppervlak met individualiteit. Dit wordt al bereikt met eenvoudige patronen in één formaat. Change in steenmat-glans maakt de wand sprekender, Change in steenmat-steenmat versterkt het kleureffect.

 

Ontwerp uw eigen mural

De Mosa Murals Generator is een handige online designtool op www.mosa.nl, voor het ontwerpen van murals naar eigen signatuur. Simpel en effectief. Bepaal kleur en kleurtonen, selecteer een grid, en creëer een eigen mural. Vergelijk opties en wijzig kleurgroep of individuele kleuren en tegels. Bewaar resultaten eenvoudig in My Murals. Exporteer ze naar rendering software, druk ze af voor moodboards of genereer een werktekening voor de tegelzetter. Met de Mosa Murals Generator zijn de ontwerpmogelijkheden talrijk. In de Mosa Murals Library staat een groot aantal grids en patronen, ontwikkeld ter inspiratie door het Mosa Design Team. Deze brochure bevat een bloemlezing. De patronen zijn direct toepasbaar of dienen als leidraad voor een eigen ontwerp van een mural.

 

Dit nieuwsbericht is gerelateerd aan het merk Mosa