Voor ambachtelijk vakmanschap van hoge kwaliteit. T: +31 (0)524 22 12 78 E: info@bouwbedrijfhbouwers.nl

Integrale tegelserie voor wand en vloer

De Global Collection is een integrale tegelserie waarin functionaliteit, esthetica en budget met elkaar worden gecombineerd. Ideaal voor architecten en opdrachtgevers in de projectmatige bouw. De wand- en vloertegels zijn in maat en kleur perfect op elkaar afgestemd en op velerlei manieren te combineren. De tegels zijn modulair en duurzaam. Het antislip- en accessoiresprogramma maakt de Global Collection compleet.

Accessoires voor wanden

Niet alleen de geglazuurde zijkant is speciaal. Er zijn veel accessoires die de Global Collection tot een ideale serie maken. De verschillende hoekprofielen en plinten maken bijvoorbeeld elke zij- en hoekafwerking mogelijk. Deze zijn op aanvraag leverbaar, rekening houdend met levertijd.

Ideaal voor vloeren

De dubbelhardgebakken Global Collection vloertegels zijn uitermate duurzaam. Ze zijn niet alleen slijtvast en vorstbestand, maar ook stapvast. Ze laten zich zeer goed onderhouden. Ideaal voor binnen, buiten en in natte ruimten. Particulier of openbaar. Verkrijgbaar in een brede reeks van effen en gespikkelde kleuren. De drie formaten zijn modulair: 10 x 10, 15 x 15 en 30 x 30 centimeter. De serie voorziet in een speciale antislipvariant in verschillende antislipklassen. De veelzijdigheid in kleur en formaat maakt vele patronen mogelijk: van trendy tot tijdloos. De vloertegels laten zich perfect strokend verwerken met de Global Collection wandtegels.

Ideaal voor wanden

De multifunctionaliteit van deze serie bewijst zich in de compleetheid. Zoals bijvoorbeeld de geglazuurde zijkanten bij de wandtegels, die een perfecte hoekafwerking mogelijk maken. De wandtegels zijn overigens verkrijgbaar in een glanzend en een zijdemat oppervlak.

Functioneel, esthetisch en duurzaam

Functionaliteit, esthetica, duurzaamheid en een goede prijs-kwaliteitverhouding zijn richtinggevende waarden voor de Global Collection. Het programma is zodanig afgestemd dat dit volledig modulair kan worden toegepast. Er is een ruime keuze in kleuren, formaten, antisliptegels, allerlei accessoires en functionele extra’s zoals trap- en blindengeleidetegels.

Modulair in formaat

De maten van de vloertegels uit de Global Collection zijn modulair. De wand- en vloertegels zijn volledig op elkaar afgestemd. Dit maakt een perfect strokende verwerking tussen wand en vloer mogelijk. De voegen van de vloer lopen dan mooi door in de wand. De wandtegels zijn er in drie modulaire formaten: 10 x 20, 15 x 15 en 15 x 30 centimeter. De ruime keuze in formaat en kleur geeft een grote ontwerpvrijheid van eenvoudige patronen voor wand en vloer.

Multifunctionele vloeraccessoires

De Global Collection voorziet niet alleen in een veelheid van kleuren en modulaire formaten, vooral de compleetheid van de accessoires maakt deze serie multifunctioneel inzetbaar. De vloertegelaccessoires voorzien in in- en uitwendige hoeken, plinten, holplinten en douchebakplinten. Maar ook traptegels en speciale blindengeleidetegels.

Afgestemde kleuren

De Global Collection serie bevat zo’n 40 toonaangevende kleuren. Er is een palet van decente kleuren. In glanzend, zijdemat en gespikkeld oppervlak. Daarbij zijn er verschillende wittinten. En glanzende tegels in signaalkleuren voor accenten of uitgesproken wanden. Dankzij de integrale kleurbenadering van de Global Collection is een optimale afstemming tussen wand en vloer altijd verzekerd. Alle tegels en accessoires sluiten perfect op elkaar aan.

Dit nieuwsbericht is gerelateerd aan het merk Mosa