Voor ambachtelijk vakmanschap van hoge kwaliteit. T: +31 (0)524 22 12 78 E: info@bouwbedrijfhbouwers.nl

Sika

Het merk Sika staat voor innovatie, kwaliteit en service en vormt een hechte band tussen de onderneming en haar klanten – wereldwijd, niet alleen op grote bouwterreinen, maar ook in winkels voor bouwmaterialen. De echte kracht van het merk Sika is echter dat alle Sika werknemers hun uiterste best doen om aan de verwachtingen van klanten, zakenpartners en andere belanghebbenden te voldoen en die verwachtingen te overtreffen. Ze zijn zich er zeer van bewust dat een sterk merk een belofte moet waarmaken. Bij Sika willen ze bovendien niet alleen kwaliteit, innovatie en service verlenen, maar ook waarde creëren voor de consument.

Al meer dan 100 jaar lang hebben Sika’s kerncompetenties - afdichting, verlijming, demping, versterking en bescherming van last dragende constructies - brede toepassingsmogelijkheden gevonden in zowel de bouw als in de industrie, bijvoorbeeld in auto's, bedrijfsvoertuigen, schepen en allerlei soorten machines.

Sika Product Finder

Sika heeft nu ook een App met onze productcatalogus! Deze Sika ‘Product Finder’ is nu beschikbaar in de Androïd store en de Apple store.
Door deze handige tool kunt u toegang krijgen tot alle Sika productcatalogi wereldwijd via uw mobiel. U kunt als klant zeer snel uw product informatiebladen en veiligheidsbladen uploaden.

Download hier de Sika App (Android): download product finder

Download hier de Sika App (Apple): download product finder

Kies als eerst het juiste land (Nederland) zodat u alle productgegevens in het Nederlands ontvangt. U kiest binnen Bouw of Industrie de gewenst productgroep en komt zo bij het juist product terecht.

Van de producten staan een omschrijving, de kenmerken, het productgebruik, de verpakkingen en de beschikbare kleuren vermeld. Ook ziet u onder 'Documenten' de Product Informatiebladen en de Veiligheidsbladen en regelmatig aanvullende brochures over het product. U kunt ook direct in de zoekmachine zoeken naar productgegevens.