Voor ambachtelijk vakmanschap van hoge kwaliteit. T: +31 (0)524 22 12 78 E: info@bouwbedrijfhbouwers.nl

Omnicol

Familieband als basis

Omnicol is vanaf de oprichting in 1956 een familiebedrijf. Dat heeft zo zijn voordelen. Waarden waar tegenwoordig vaak aan voorbij gegaan wordt, zijn stevig in het bedrijf verankerd. Denk aan doen wat je belooft en klantgerichtheid. Wij staan bekend als een betrouwbare partner die oplossingsgericht te werk gaat. Dat wordt gedaan vanuit het hoofdkantoor in Weelde (België) waar ook de productie en R&D huist. Vanuit de verkoopkantoren in Ham (België) en in Hedel (Nederland) vinden de producten hun weg naar de klant. De platte organisatiestructuur staat garant voor korte communicatielijnen en snelle antwoorden.

Oplossingen bieden voor het professioneel verlijmen van bouwmaterialen is onze kracht. Onder andere badkamers, zwembaden en ziekenhuizen worden vakkundig afgewerkt met onze producten als verbindende schakel tussen de kale ondergrond en de esthetische afwerking. Daarnaast bieden we krachtige oplossingen voor het verlijmen van bakstenen voor buitengevels. Sterke constructies met minimale voegen zijn het resultaat. De strakke uitstraling wordt benadrukt door de variëteit aan kleurmengsels. Een continue innovatie is de basis. Zo vinden onze producten ook hun weg naar de prefab industrie.

Uw taal is onze taal

Dicht bij de klant staan en dezelfde taal spreken. Onze professionals hebben ervaring in de bouw en een aantal is zelf verwerker geweest. De kennis en ervaring die zij hebben gebruiken ze om de klant ter plekke optimaal van dienst te zijn en zo samen het beste resultaat te bereiken. Naast de persoonlijke adviseursrol ondersteunen we klanten met projectmanagement waardoor we samen de uitdaging aangaan.

Gegarandeerd goed

Binnen onze organisatie is er een zeer groot besef van kwaliteit. Onze klanten waarderen onze producten ook als een absoluut A-merk. Dit heeft als redenen dat de producten eenvoudig te verwerken zijn, ze zeer duurzaam zijn en de kwaliteit betrouwbaar is. Wij kunnen zeggen dat de combinatie van persoonlijke begeleiding en garantie de klanten en de opdrachtgevers zekerheid biedt voor het resultaat.

Kennis delen en inoveren

Wie marktleiderschap nastreeft, moet kennis delen, anticiperen op marktontwikkelingen, trends constateren en innoveren om nieuwe trends in te zetten. Omnicol heeft daarom zitting in verschillende brancheverenigingen.