Voor ambachtelijk vakmanschap van hoge kwaliteit. T: +31 (0)524 22 12 78 E: info@bouwbedrijfhbouwers.nl

Staalplaatbetonvloeren voor nieuwbouw en renovatie

REPPEL b.v. Bouwspecialiteiten is leverancier en fabrikant van staalplaatbetonvloer systemen.

Een team van enthousiaste en vakkundige medewerkers en nauwe samenwerking met toeleveranciers, distributeurs en gespecialiseerde applicatiebedrijven maken REPPEL een betrouwbare partner voor uw projecten in de bouw en industrie.

REPPEL levert de volgende vloeroplossingen.

LEWIS Zwaluwstaartplaten

De originele LEWIS Zwaluwstaartplaten voor bekisting en wapening van dunne lichtgewicht betonvloeren. Vloerdiktes vanaf 36 mm en vrije overspanningen tot 2500 mm. Naast de 4 beschikbare standaard lengtes zijn LEWIS platen leverbaar in plaatlengtes tot 7000 mm.

MAX 4 Wapeningsplaten

Wapening van ultra dunne, lichtgewicht gietvloeren op houten of betonnen vloerconstructies. In de MAX 4 plaat kan vloerverwarming worden geïntegreerd. Vloerdikte van een MAX 4 gewapende dekvloer is 15-25 mm.

HODY staalplaatbetonvloeren

Met de HODY geprofileerde staalplaten worden staalplaatbetonvloeren gemaakt, Er zijn 3 verschillende type profileringen beschikbaar. Vloerdiktes vanaf 100 mm en vrije overspanningen tot 11500 mm.

OP-DECK geïsoleerd betonvloersysteem

Slanke lichtgewicht geïsoleerde betonvloeren gemaakt. Dit ICF vloersysteem is gebaseerd op traditionele betonverwerking maar met optimale ontwerp en montage flexibiliteit. Vloerdiktes vanaf 250 mm en vrije overspanningen tot 10000 mm.

Deze 4 unieke staalplaatbeton vloersystemen bieden een oplossing in een breed scala van toepassingen in de nieuwbouw, verbouw, renovatie en herbestemmingsprojecten.

In nauwe samenwerking met Raab Karcher Bouwstoffen adviseert REPPEL u graag over de beste vloeroplossing in uw project. Naast een volledig technisch advies verzorgen wij ook voor u de legplannen, projectbegeleiding en engineering.

Downloads & Informatie over Reppel

Download informatie

HODY 60 Staalplaatbetonvloer

HODY 60 Trapeziumplaten hebben een gemodificeerd trapeziumvormig profiel met een hoogte van 60 mm. De platen worden gebruikt voor het maken van “lage” staalplaatbetonvloeren met vloerdiktes vanaf 100 mm.

/storage/merken/reppel/downloads/ReppelHody80.png
Download informatie

HODY 80 staalplaatbetonvloer

HODY 80 Trapeziumplaten worden gebruikt voor het maken van “lage” staalplaatbetonvloeren met vloerdiktes vanaf 130 mm. Met HODY 80 is het mogelijk om grote overspanningen te realiseren zonder tijdelijke onderstempeling.

/storage/merken/reppel/downloads/LEWISwoningscheidendevloer.jpg
Download informatie

LEWIS Zwaluwstaartplaten

De originele zwaluwstaartplaten die worden gebruikt als bekisting en wapening van dunne lichtgewicht betonvloeren op houten of stalen draagconstructies. LEWIS staat voor een betrouwbare vloeroplossing in nieuwbouw en renovatie.

/storage/merken/reppel/downloads/MAX4fs10.jpg
Download informatie

MAX 4 Wapeningsplaten

Wapeningsplaten voor de renovatie van houten vloerconstructies. In de MAX 4 plaat kan vloerverwarming worden geïntegreerd. Vloerdikte slechts 15-25 mm.

/storage/merken/reppel/downloads/OPDECKrenderingzonderachtergrond.jpg
Download informatie

OP-DECK geïsoleerd betonvloersysteem

OP-DECK is een lichtgewicht geïsoleerd beton vloersysteem. De voordelen van staalplaatbetonvloeren en de traditionele ribbenvloeren zijn gecombineerd in dit unieke gepatenteerde vloersysteem.
Ga naar www.reppel.nl voor meer informatie over Reppel.